Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Hetalia Axis Powers - Támogatjuk!

2010. április 29. - animeblog

 Kedves AnimeBlog olvasók! Örömmel jelenthetem be, hogy újra egy roppant értékes mű került be a piacra, ami ráadásul egy doujinshinek indult emlékeim szerint, a Hetalia Axis Powers. Persze nem a japán, hanem a magyar piacról beszélek.

 

Nagy pillanat?

Az biztos, hogy egy olyan mű került a piacra most, ami nemcsak kicsi, de nagy hírértéke van. Bár hihetetlenül felkapott a manga, muszáj megemlíteni, hogy ez egy doujinshinek indult, így ha jól tudom a licenszdíja se lehet olyan hatalmas, ami azért is jó, mert egy újabb nagy ütést adtak a kisebb kiadók, hogy lehet olcsó licenceket venni mégis népszerű vagy minőségi címeket. Továbbá, muszáj megemlíteni, ez a válság végének jele. Legalábbis az animeiparnak.

Saját gondolataim

Egy ilyen mű számomra nagyon fontos. Magyarországon, mint a hétvégén kiderült az all-time best a tévékben a Kaleido Star volt, ami azért is vicces, mert ezekszerint ki tudjuk elégíteni a rajongók táplálékizét, nem feltétlen mainstream sorozatokkal. Ezért a japán élvonalbeli sorozatokkal lehet félelmünk, de ez nem is élvonalbeli, mert mobilon lehetett csak nézni viszont hatalmas sikerrel. 

Én, mint az AnimeBlog főszerkesztője arra gondoltam, hogy mit tehetnék azért, hogy ez a mű sikeres legyen és a FuMax rengeteg darabot tudjon eladni belőle. Elsősorban szavakkal támogatom őket most és ezzel a cikkel, de ennek örömére megpróbáljuk cikkekkel is támogatni őket, amennyiben tanulmányaink engedik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr31962753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása