Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Japánizált Rajzfilm Part 1

2010. április 28. - Mangekyo22

Szegasztok!

Miért kell mindent, ami jó japánban amerikalizálni (lásd Dragon Ball Evolúció)? Miért kell mindent, ami jó amerikában japánizálni (lásd Powerpuff Girls és a mai alany)? És miért kell mindent, ami relatívan jó a világban egyből magyarizálni (lásd Hajrá Csajok koppintója Álom.net)?

Ma egy eredetileg amerikai, majd 1996-ban japánizált animét mutatok be, melyről véleményemet a videó első 5 percében áthatjátok....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr711958112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nashaba 2010.04.28. 19:36:36

Igazából az alap teknősök kinézetével nincs gond egész jól megőrizték az amerikait. Viszont az, amit velük műveltek az valami hihetetlen.Én spec szeretem az új (2003-as) verziót, addig, amíg már nem kezdtek el minden fossal kavarni.

skatEAdolf 2010.05.28. 20:42:35

Teljesen korrekt a videó xD veled érzek xD olyan búcsú bóvlinak tűnik ez az egész...Zúzó pedig nagyon ott van, mm az eredeti.
süti beállítások módosítása