Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Blogjelentés

2010. május 18. - animeblog

Kedves látogatók! A most következőkben féléves összegzését olvashatjátok arról, amit az AnimeBlogban tettünk, alkottunk és némi jövőbe tekintést fogtok látni, hogyan képzeljük el az AnimeBlog jövőjét.

Alapelv: "A szórakozáshoz jogunk van!"

Az AnimeBlog az új blog kezdetekor azt tűzte ki céljául, hogy fél év alatt egy olyan blog legyen, ami naponta-hetente frissülő tartalmakkal megmozgassa az animés réteget, komoly médium legyen és, hogy elérjen egy bizonyos tőkét. Nem teljesen értük el célunkat, de elkezdtünk megmozdítani a köveket: örömtelien jelentem be, hogy az AnimeBlog.hu (pályázaton AnimeBlog.tk) a Diákújságírok Egyesülétének Országos Diákmédia Pályázatán, a "legjobb online diákmédium" kategóriában, a második helyet érte el, ami méltán nagy elismerés egy nulla erőforással rendelkező blognak, aki a domaincímre is éppen csak szponzorációból kaparta össze a pénzt.

Az alapelvet fent olvashatjátok. A követkzeő félév, és az AnimeBlog következő időszakai ennek az alapelvnek a jegyében fog telni. A szórakozást, a mi esetünkben az animét leginkább (!) szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni, ízelitőket rakni és dolgozunk rajta, hogy a tévékben több animét vetíthessenek, és remélhetőleg ennek hatására a mangák és az anime kiadványok is olcsóbbá válnak. Ez egy hosszútávú cél, a durva utópiáról, pedig még itt szó sincs.

Ennek értelmében szükségesnek tartjuk, hogy megnöveljük a célközönséget, ugyanis az AnimeBlog minőségi cikkeivel, a mennyiség ellenében nem mindig éri el azt a réteget, akit szeretne, mégha nagyon egyedi és máshol fel nem lelhető ritkaságokat is bemutatunk nektek. Ezért átalakulunk lényegében - remélhetőleg augusztusig bezárólag - egy portállá, ahol a Lendületben az Animés Világ: Project Rebirth részén belül a GameBomb oldallal egyesülünk egy bizonyos szintig. Ez azt jelenti, hogy az AnimeBlog szolgáltatni fog rpg makeres illetve gamer tartalmakat, ez valószínűleg az új portál/blog megkezdése előtt is lesz, ugyanis bétakulcsot szereztünk a Starcraft 2-höz. Érdemes figyelemmel követni a blogot.

A mostani menetrend szerint haladva a következő féléves terv, hogy 100 000 Ft.-nyi összeg álljon rendelkezésére az AnimeBlognak, reklám, szponzorációs, pályázati illetve egyéb támogatási pénzből főleg, amit például a Magyar Makeres Alap és Magyar Animés Alap keretében szét tudjuk osztani. Ez a terv viszont a ti támogatásokat sietteti,  mindenki hozza egy barátját, és minnél többen vagyunk, annál minőségibb tartalmat tudunk biztosítani. Akár egy oldalletöltés is sokat számít!

Az új portálon a következő nyalánkságok lesznek:

  • FaceBookal egybeépíthetőség
  • Twittereld a cikket egy kattintással!
  • Új kategóriák: Karakter Profil, Játékbemutatók és egy titkos kategória, amit a későbbiekben közlünk
  • Bővül a gárda, még frissebb tartalmak!!!
  • Rengeteg verseny!

A Project Rebirth nektek is a hasznotokra fog válni! A működő animés közösséget kíváno mindenkinek,

Halpern Bence Márk, (Boomkin)

Az AnimeBlog.hu főszerkesztője

A szubkultúrális érdekek támogatója

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr612012369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása