Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Támad a Mars!- Mars of Destruction

2010. április 17. - WanGood

Ez az anime bizony maga a pusztítás, ugyanis kimutatták, hogy gyorsítja az agysejtek elhalását (na hármat találgathattok, ki tesztelte le ezt), de a legnagyobb szégyen, hogy 20 perc az egész. De ettől még qrva komolyan veszi magát, bár azért rájöttem, hogy a sztorinak azért van így vége, mert ez a remekmű gyakorlatilag promóanyag egy azonos nevű, csak Japánban megjelent játékhoz. Azzal együtt talán tűrhető, de csak ezért ne szerezzétek be a játékot a Felkelő Nap Országából, inkább passziánszozzatok.

Jó szórakozást!

Ui. Nem tudom miért mondok 50%-ot. Jó az 20-nak is

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr451929513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

animeblog · http://www.animeblog.hu 2010.04.17. 20:39:32

Nagyon jó bemutatás, nekem tetszett érdektl egy ilyen összefoglaló, ami nem igényel 20 perc kifejezett figyelmet, viszont ha belegondolok a nézők ebben a 8 perces videóban átélték a 40%-át az animénnek, ha 20 perces, szóval meg is nézetted velem.
Najó talán kicsit kötöszködő vagyok, szerintem jó volt.
süti beállítások módosítása