Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

A Világ Legrosszabb Animéje + Ikkitousen koppintás - Platonic Heart Bemutató 1.rész

2010. április 17. - Mangekyo22

Szegasztok!

Mostantól kb 5 napig a Platonic Heart bemutatóimat rakom fel ide, ami a "VILÁG LEGROSSZABB ANIMÉJE"! És ezt komolyan mondom, hozzá képest az ilyen Mars Of Destruction meg Tenkuu Danzato Skelter Heaven hányadékok valódi mesterművek ehez képest!

 

Mielőtt pedig beszól valaki, hogy "há akko a aniDB meg MAL mé ado neki 5-6 pontokat", elmondom, miért! MERT AZ EGÉSZ ANIME A DRÁGALÁTOS OTAKUK MEG PERVERZ DISZNÓK "KIELÉGÜLÉSÉRE" CSINÁLT FANSERVICE-EL PRÓBÁLT NÉPSZERŰVÉ VÁLNI - a szomorú meg az, hogy sikerült is. És el kell fogadni a tényt, hogy ilyen perverzek mindenhol vannak, s az értékelők néha pont emiatt magasabb annál, amit megérdemelne.

Már olyan 300-400 embernek sikerült bebizonyítanom, hogy ez a világ éegrosszabb animéje, és ők sem kezdők, hanem igazi "proffok".

Az első 2 bemutató, amiik egyben az első 2 epizód az 5-ből, "szerencsére" csak simán rossz, de harmadiktól már hányingerem, az utolsó rész után meg egy hónapig a kórházban fetrengtem ettől az animétól.

Na "jó szórakozást", és Szegasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr121928659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Maxer1500 2010.04.17. 12:18:46

Ahogy mondod, Platonic Heart minden idők egyik legrosszabb és legfájdalmasabb anime sorozat amit emberfia készített. A sorozat több száz embert mentálisan és fizikailag(!) is kínzott, a borzalmas animációktól kezdve a szörnyű karaktereken át a bugyuta történetig. Minden egyes vele eltöltött másodperc után éreztem, hogy az agysejtjeim szétmállnak, miközben belsőszerveim néptáncot jártak a tömény undor keltette érzéssel, ami kényszerűen akar felfele indulni.

Az utolsó rész pedig minden idők legnagyobb WTF-ja, amikor megtekinthetjük azt, hogy egy majom is jobb történetet írt volna ezeknél a degenerált készítőknél. Meg akarják csavarni a történetet, amikor... nos nem is létezik az, szóval FAIL^2. Borzalmas sorozat, akkor már nézzen mindenki Pokémon-t, még annak is több története van.
süti beállítások módosítása