Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

2010 Tavaszi anime szezon

2010. április 05. - Maxer1500

A tavasz eljött, elmúlt a fránya hideg, csiripelnek a madarak, tombolni kezdenek a hormonok, és minden 12.-edikes középiskolás "remegve" várja az érettségiket, míg az egyetemisták az újabb vizsgaidőszakot. Ugyan nem minden tejfel ebben a világban, de az élet persze megy tovább. Így, újabb szezon, újabb anime sorozatokkal "ajándékoz" meg minket a felkelő nap országa, hogy legyen mivel átvészelnünk a nehéz időszakot, és jól szórakozzunk amíg el nem jön a nyár. Jöjjön hát a felhozatal, valamint az, hogy az Animeblog tagjai mit terveznek majd nézni az új szezonból.

 Személy szerint én az Angel Beats-be (KEY újabb animéje), az Arakawa Under the Bridge-be (SHAFT-től), a Giant Killing-be (DEEN-től) és a Rainbow-Nisha Rokubo no Shichinin-be (Madhouse Studios-tól) fogok biztosan belenézni, legalábbis az első pár rész erejéig. De persze ott van a többi szórakoztató anime is, mint például a KissxSis OVA-k után napvilágot látó TV sorozat, a Mayoi Neko Overrun!, amit a To Love-Ru készítőjének köszönhetünk, az "amerikasított" Heroman, Manglobe újabb projektje, valamint rengeteg folytatás, mint például az Ikkitousen Xtreme Xecutor, Hetalia Axis 3, Koihime Musou harmadik szezonja, Da Capo II újabb szezonja valamint természetesen a nagyhírű moerobbanás folytatása, a K-ON!! is vetítésre kerül. ÉS ugye még a nyakunkon a Darker than Black maradék OVA-i, a Shakugan no Shana új OVA-ja, valamint Black Rock Shooter kalandjait felevenítő OVA is várat magára. Hogy nem lesz időm semmire az biztos, de a szegényesebb téli felhozatal után felüdülés ennyi nagy címet látni egy helyen. Csak ne szúrják el.

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr851884148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AkinekSemmiSemTetszik 2010.04.06. 20:56:07

Gáz, hogy eddig amiből kijött az első rész, az gagyi?

Heroman= gyerekeknek ajánlott
B gata H kei= agyament ecchi comedy
Arakawa= még lehet jó, de az első rész nem ütött
Working!= az egyetlen ami a tavaszi idényből nézhető szerintem
Angel Beats= nagy rakás wtf.. és zagyva + unalmas kezdés

A többi meg még nincs kint. Eddig gyenge a tavaszi szezon is.
K-on! -tól még várok valamit

Maxer1500 2010.04.06. 21:16:52

Hát én pont a moebombától nem várok semmit, de persze csak én vagyok így vele. Abban egyetértek, hogy a Heroman gyerekeknek van, de hát ettől persze még lehetne, mivel ugye ami kicsitknek jó az még nagyoknak is lehet jó, nézzük példának az UP! című filmet(az már mellékes hogy a Heroman más indokokból egy raklap sz*r, de ezt majd lehet később megírom).

A B Gata H Kei szerintem nagyon jó kis anime, nem komplex , könnyen emészthető és jó humorral van megáldva, tényleg egy könnyed szórakozás, bár nem lesz a szezon animéje.

Arakawa Under The Bridge meg teljesen agyament, de szórakoztató nem beszélve arról hogy kísértetiesen kezd hasonlítani bizonyos előző SHAFT produkciókra. Szerintem elmegy.

Working! - szórakoztató, pihentető anime brutális staffal, érdekes karakterekkel, de szerintem annyira nem izgalmas hogy szezon anime legyen. De ne legyen igazam. :D

Angel Beats!, nah igen... Erre nem tudok sokat mondani, tényleg hatalmasat csalódtam benne, mármint az animáció tényleg... gagyi, annyira lusták voltak hogy rengeteg helyen az elcsúszott kezeket se javították ki. A történet KEY-től van, szal abban még reménykedem, de nagyon kell pedálozniuk, hogy elfelejtsük a szörnyű első részt. AZ ötlet már ott hülyeségnek tűnt nekem, amikor Haruhi koppintású főszereplőnőt jelentettek be.

No de azért ne csüggedj, ott van még Hakaouki, Sengoku Night Raid, Rainbow és a House of Five Leaves. Ezek közül valamelyik még durranhat nagyot.

Nashaba 2010.04.10. 12:31:16

Kiceréltem a frissebb, V2-re a képet, ha nem gond. :)

AkinekSemmiSemTetszik 2010.04.10. 19:19:02

Közben kijött ugye pár újabb animu.

Giant Killing - ha valaki szereti a focit és nem akar belefulladni a moeáradatba, annak ajánlott, bár első rész alapján a csoda coach sémára fog épülni ez is.

Sengoku Night Raid - Első rész alapján tetszik!

AkinekSemmiSemTetszik 2010.04.10. 19:23:04

@neminge: Öh és még nem akartam elküldeni..

Folytatás:

Ichiban Ushiro no Dai Mao - 2 rész alapján ez az az ökörködős anime, amit nézek tavasszal

B gata H kei - 2 rész után még mindig nem jön be..

Mayoi Neko Overrun! - hát nem tűnik valami különlegesnek, de 3-4 rész után lehet megmondani, hogy jó-e.. XD Eddig klisésnek tűnik.

Rainbow - openingje tetszik, kíváncsi vagyok milyen..

Még ezen kívül A House of five leavest várom..

Maxer1500 2010.04.10. 22:26:44

@neminge: Giant Killing és a Senkou night Raid nekem is tetszett, viszont nekem pont a Ichiban Ushiro no Dai Mao nem tetszik, nem tudom szerintem eléggé bugyuta. De persze kinek mi az ízlése.

A Mayoi neko meg pont olyan amilyennek képzeltem, To-love ru + Nyan koi, klisés, de nem is nagyon tudnak egyedit alkotni ebben a love-comedy-hárem stílusban.

A Rainbow meg badass minden téren, MADHOUSE nem kíméli az embereket. Thumbs up!

Manglobe cuccok mindig jók, szóval én is kíváncsian várom.
süti beállítások módosítása