Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

AnimeBlog SakuraCon Nyereményjáték és Tájékoztatás

2010. április 23. - animeblog

Kéne egy két napos jegy, de már sehol nem tudsz venni? Vagy esetleg örülnél, hogyha lenne még egy kétnapos jegyed?

Nem kell sokat tenned érte! Gyere el a Hungexpohoz, az AnimeConra és 9 órától a megnyitóig lehetőséged lesz egy kétnapos jegyet szerezned! A dolgod, csak annyi, hogy válaszolj a kérdésünkre és utána megtalálj minket animeconon a válasszal: „Mi az a j-dorama, amit az AnimeBlog bemutatott?”

Ezekután egy megkülönböztető jellel fogok sétálni körbe-körbe és felvételeket készíteni az AnimeCon sorbanállásáról és várakozóiról. A jegy nálam lesz, és ha akarod dedikálom is, bár nem vagyok egy celeb, biztos megtiszteltetés azoknak, akik olvassák a blogot. Csak annyit kell tenned, hogy bemond a választ, a j-dorama nevét és máris tiéd a jegy. Persze elsőnek is kell lenned.

Éjféltől pedig elindul az AnimeCon felület, ami nem biztos, hogy mindenki számára tökéletesen fog működni. Aki szeretne minket követni, azok jegyezzék meg a blog, a www.animeblog.blog.hu címet, itt is lesznek tartalmak, ki lesz téve a Twitter, ami a felület lényege, hogyha nem működne nektek. Továbbá a következő paramétereket ajánlom a biztos sikerhez: Windows XP SP2/3 vagy Vista és böngészőként Google Chrome, 1024x768-as vagy nagyobb felbontásban. Nagyon kérem, hogy akik Internet Explorert használnak, váltsák le, mert az AnimeBlog nem szeretne a jövőben erre optimalizálni, ugyanis ez a böngésző nem követi a legfontosabb webszerkesztési szabványokat.

Továbbá  ha 9:45-ig nem talál meg senki, akkor könnyítésképpen Twiterre is felrakom, 10:00-kor pedig giveaway, tehát odaadjuk az első adandó embernek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr71945871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása