Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

AnimeBlog - Választás 2010

2010. április 10. - animeblog

 Kedves választópolgárok! Az AnimeBlog.hu kötelességének tartja, hogy az animevilág párhuzamosan folyó választásának apropóján bemutassuk a jelölteket, akik indulnak azért, hogy az animekarakterek vezetői legyenek. Természetesen mi sem volt kézenfekvőbb, hogy a magyar pártok róluk koppintották le választási plakátjukat. A tovább után a programok és a plakátok láthatóak!

A Magyar Haruhista Párt

A Magyar Haruhista Párt vezetője, Suzumiya Haruhi, aki a tavalyi kormányfő népszerűségi indexének zuhanása után került vezéri szerepbe, egy új programot állított ki a Magyar Haruhista Pártnak a 2010-es választások folyamán. 

A párt elsődleges programja, az ufók integrációja közoktatásba, és több millió támogatást szeretne adni Haruhi állami pénzekből például az Ufoversitasnak, a ufó egyetemisták támogató szervezetének, és több ufót szeretne tanári pályára állítani, ufó professzorokat szeretne kinevezni a deszegregáció jegyében.

A párt oktatási programjában szeretné beszüntetni a klubrendszer szabályainak kihasználását. Klubbot, csak akkor lehetne ezentúl alapítani, hogyha az valami termést is hoz maga után, például zenei klub vagy az ufókutatás.

Mit üzen a választóknak, Haruhi-chan? "Nagy a tét, nem engedhetjük, hogy mechák vegyék át az uralmat!"

 AZ L PÁRT

Az L párt már tizedszerre indítja L Lawlietet, bár egyszer már sikeresen betöltött egy ciklust, a 1998-2002-es választásokon. A programja egy új gazdaság létrehozásáról szól, a gasztroszociális piacgazdaságról. A kerítést kolbászból akarja csinálni illetve az árvaházakba több süteményt akart eljuttatni, mert szerinte az "árvaház túlságosan megkeseríti minden árva életét, ezért szükség van némi édesítésre".

Mit üzensz a választóidnak L? "Itt az idő! Legyen dobos minden házban!"

A Pizza Hut párt

A Pizza Hut párt, az új erő! Úgy gondoljuk, hogy csak azok a tisztességes animés közösségi emberek, akik hisznek abban, hogy a Mecha Gárda a kiút. A droidok nem tagjai a mi közösségünknek és, ha kell a Geass nevében visszavesszük a hazánkat, Brittaniát! 

Elsőként megvédjük azokat, akik devizahitelben vásárolták meg mechájukat, másodszor felszámoljuk az ufóbűnőzést, ezekután pedig legyőzzük azokat a kaszinókat, akik kizsákmányolták az embereket!

Mit üzen Lelouch a választóinak? "Adjon az isten! Faszább mechát!"

Lehet más a lolitika

A Lehet más a lolitika egy olyan politikai szerveződés, ami megvédi a demokráciát, esélyegyenlőséget teremt ufók és nemufók közt, minden gyereknek ugyanannyi esélye lesz, egy fenntartható, lolisabb társadalmat akar felépíteni.

Ugyanis a lolik kihalásával az utcákon elszabadult a szexuális bűnőzés és megerőszakolás. Ennek megelőzéseképpen akarjuk bevezetni a kerületenként 30 lolita szabályunkat. Adj rá ezer forintot és nyílt kampányszámlánkkal láthatod, hogy a férjed éppen vásárolt e a helyi telepített lolitáinknál szolgáltatást.

Mit üzen a választóinak Mr. Unknown? "Igen, lehet lolisabb a társadalom!"

 

KOMMENTEKBE LEHET SZAVAZNI A KAMPÁNYSZÖVEGEK ALAPJÁN! SZIGORÚAN NEM AZ EREDETI PÁRT NEVÉT ÍRJÁTOK ODA, MERT KAMPÁNYCSEND VAN, AZ ILYEN KOMMENTEK TÖRLÉSE KERÜLNEK. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSETEKET.

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr251910837

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Apa kezdődik - Kampánycsend helyett: Választás 2010 a napközin - hogy ne szavazz az MSZP-re! 2010.04.11. 07:28:21

Már egy órája nyitva vannak a szavazófülkék. Remélem minden arra jogosult eléri 19:00-ig az Őt megilletőt, hiszen aki nem szavaz, az is szavaz, csak rosszul;)A mai napon a lehető legtöbbször igyekszem posztolni a választási témában, kampánycsendet NEM&...

Trackback: Apa kezdődik - Választás 2010 a napközin | kampánycsend helyett: NE SZAVAZZ AZ MSz... 2010.04.11. 07:25:32

Már egy órája nyitva vannak a szavazófülkék. Remélem minden arra jogosult eléri 19:00-ig az Őt megilletőt, hiszen aki nem szavaz, az is szavaz, csak rosszul;)A mai napon a lehető legtöbbször igyekszem posztolni a választási témában, kampánycsendet NEM&...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nashaba 2010.04.10. 23:55:02

Kell nekünk egy lolibb világ, megszaporodtak a bűnözések. Ők majd elintézik, senki se mer kimenni és lopni/ölni. Előre loli párt! :)

AkinekSemmiSemTetszik 2010.04.12. 18:21:40

Hátőő.. talán a lolis vicces XD
Egyébként erősíthető a képszerkesztés skil szerintem. ^^

Nah mindegy hátha L tesz valami királysága alatt a magyar animésekért.. jah persze XD

WanGood · http://animemangapalota.blog.hu 2010.04.29. 13:17:11

A Geass nevében LOL
De mindegyik ötletes, és jól megcsinált.

Nimo.* 2010.05.07. 17:31:51

én L-lel vagyok, éljen a kolbászkerítés!imádom a dobos tortát(:
süti beállítások módosítása