Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Assassin's Creed 2

2010. március 15. - animeblog

 Az Ubisoft egyik játékát már bemutattam, tavaly amikor a blog a kreatív időszakát élte, a Prince of Persiára gondoltam, ami roppant izgalmas és szövődményes volt. A pláne az, hogy most is Ubisoft játékot fogok mutatni, amit már többé-kevésbé kivégeztem: igazából már csak a 360 kincset és mellékküldiket kéne megcsinálnom, de attól tartok nem lesz már több izgalmas cutscene.

Igazat megvallva nagyon jó játék! :D A mászkálás és real-time harcrendszer egyvele még hagyján, de a gyönyörű reneszánsz Olaszországot vázolta elém az Ubisoft; Velence, Florence, Forli, Romagna és Toszkána épületeivel, tájaival. Fantasztikus, ahogy megelevenedik előtted az egész világ, ezt csak a korhű karakterek (Mediciek, Rodrigo Borgia pápa) és a köréjük szőtt össszeesküvés elmélet nagyon megerősíti, ez a fajta történelmi regényírás a játékban nagyon tetszett.

Azonban véleményem szerint elég monotonná válik a játék egy idő után és a tollakat végigjátszás nélkül esélyed sincs megtalálni - ebben biztos vagyok. Aki végigjátszás nélkül megtalálta és ezt bizonyítani is tudja, annak fizetek egy fagylaltot. Mondjuk ezt már FreddyD bebukta, úgyhogy inkább egy tábla csoki. :D

A harcrendszer viszont ad fejlődési lehetőséget - ölheted tíz percen át is, de lehet instant-killeket is bevinni a megfelelő technikával és reflexel. Azt kell mondjam, hogy ez a játék egyszerűen 5/5. Igazából sok fognivaló nincsen rajta, élvezetes időtöltés, megéri vele játszani, akárki mond akármit. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr451842632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása