Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Anime Blog - Táplálék a szubkultúrára éhezőknek

Ez egy táplálék neked - táplálék a szubkultúrára éhezőknek

2010. január 27. - animeblog
Az AnimeBlog és rovatai - - - - Rólunk - - - - - Díjaink - - - - - Tartalmi Politikánk

Az AnimeBlog és rovatai
Az AnimeBlog egy olyan kreatív animés blog, ami az animés szubkultúra támogatóinak, rajongóinak vagy az iránta érdeklődő egyszerű embereknek született. Ha nagyon eltévedtél az internet sötét útvesztőjében joggal kérdezed mi is az-az anime? Japán animációs rajzfilmekre használjuk ezt a szót, de ennél sokkal tágabb: egy stílus, közös stílus elemekkel és egy világ is, egy közösség, tele mondanivalóval. Te is része lehetsz ennek a közösségnek és ha olvasod cikkeinket együtt érthetjük meg ezt az elég bonyolult és szövődményes műfajt.


Akik most ismerkednek az animékkel azoknak bizonyára a fősodrásban sugárzott animék jelentik az ő táplálékát, de lehet hogy még idáig sem jutott el a kedves olvasó. Ha Naruto/Bleach/shounen/shoujo fan van, akkor nektek is ajánljuk ezt az oldalt, mert te is szeretnél megismerkedni azzal, hogy mik azok a művek, amik a tévéképernyődre nem jutnak el, itt azonban megnézheted őket ingyen és ráadásul olvashatsz is róluk. Nektek ajánljuk az Ismertetőket és a Dózis nevű rovatunkat, ahol aktuális ajánlatunkat is olvashatod a legfrisebb anime és manga fídek mellett. Ha pedig a Naruto és a Bleach számodra üres fogalom, akkor is nyugodtan böngéssz ismertetőink között - a segítő linkek elmagyaráznak mindent!
Akik már rutinosabbak azoknak a Spontán rovat igazi megváltást jelent. Vajon az NGE-ről az első rész után is kiderült, hogy a mainstreamek gyöngyszeme lesz vagy akkor még csak underground animések titkos tápláléka volt? Erre a kérdésre keresi a választ a Spontán.
Előfordulhat, hogy Boros Csaba vagy esetleg a MAT elnöke, aki uran vagy valamelyik dublőre. :D Aki szeretne kicsit kinézni a fejéből és megnézni, hogy a gazdasági válság miként hat Haruhira, annak a Kitekintés igaz baratjá lesz.

De az is lehet, hogy épp az érdekel, hogy kik is vagyunk mi és vajon a jellemünkre hat e valahogy az anime. Pszichozsaruk és társadalommérnökök rovata a Közvéleménykutatás.
Már érted? Ez egy oldal neked. Egy társaság neked. Táplálék neked - a szubkultúrára éhezőnek.
Kellemes időtöltést kíván,
Halpern Bence Márk
Az AnimeBlog Főszerkesztője



Rólunk
Halpern Bence Márk vagyok az Alternatív Közgazdasági Gimnázium tanulója, azért kezdtem el az AnimeBlogot csinálni 2008. októberében, mert tarthatatlannak tartom mind a mai napig az animés állapotot és így akartam hangot adni ennek egyrészről, másrészről szerintem mindenki megérdemel egy jobb animés élményt, így az AnimeBlog talán az animék fogyasztóvédelmi hatósága: mit nézzünk és mi a kíméljük meg magunkat kategória.

Az AnimeBlog vezetősége:

Halpern Bence Márk (Boomkin) - Felelős Főszerkesztő, Kreatív Igazgató, Boss-san szerk.animeblog[kukacka]gmail.com

Papp Fanny (Rhina) - Grafikai Igazgató, Az AnimeBlog Fotósa

Gyöngyössy Bence (Bozont-kun) - Cikkíró, az AnimeBlog társszerkesztője

Maxer - Cikkíró, az AnimeBlog társszerkesztője

Nashaba - Cikkíró, a Biribiri-kabinet vezetője

WanGood - Cikkírói, Az AnimeBlog Vlogger-team egyik főszerkesztője

Mangekyo022 - Cikkírói, Az AnimeBlog Vlogger-team másik főszerkesztője

 

Amennyiben panasza van/problémád van, abban az esetben írj a szerk.animeblog[kukacka]gmail.com-ra és a problémát részletesen írd le. Kérlek ezelőtt minden előzetes tájékoztatót olvass el a blogon.


Díjaink
Jelenleg még nincs díjunk, de több pályázaton is tervezünk indulni.

Pályázatok, amiken jelenleg indulunk:


A Diák- és Ifjúsági Újságírók Országos Egyesülete pályázatán pályaművünk (az AnimeBlog) alapján meghívást kaptunk az eredményhirdetésre, ami azt jelenti, hogy az AnimeBlog az első három helyezetben van! Köszönjük a támogatást!

 

 

Tartalmi Politikánk
A tartalmakat az AnimeBlogon felelősen kezeljük. A blogon Magyarországon nem licencelt címekhez adunk linkeket a bejegyzések alatt, ezt se úgy tesszük, hogy az bármilyen szerzői jogot megsértene, ugyanis ezek az animék beszerezhetetlenek számunkra így bevétel kiesést nem okoz, viszont potenciált arra, hogy Magyarországon megjelenjen, azt ad, tehát lényegében bevétel növekedést okoz az adott cégnek.

Emellett fontos megemlíteni, hogy ezzel együtt oktatási, ismeretterjesztési célja van elsősorban ezeknek, ami nem sérti a törvényt és fogyasztóvédelmi céllal tekintjük meg mi is ezeket az animéket, ugyanis szeretnénk megvédeni az olvasókat attól, hogy olyan animét vásároljanak a pénzükből (ami lehet, hogy egy 2000 forintnyi zsebpénz), aminek örülni is fognak valószínűleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://animeblog.blog.hu/api/trackback/id/tr991707713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása